Home » » Kanlı Elmas (2006) Türkçe Dublaj Altyazılı Full HD Tek Parça 720p Film İzle

Kanlı Elmas (2006) Türkçe Dublaj Altyazılı Full HD Tek Parça 720p Film İzle



Türkçe Dublaj Full HD İzle 1080p Ok.Ru




Türkçe Altyazılı İzle HD (720p)

Part 1




Part 2




Part 3






Filmin Konusu : Danny Archer Afrika doğumlu beyaz tenli olan eski bir askerdir. Askerliği bıraktık sonra Afrika kıtasının güneybatısında yer alan Sierra Leone ülkesinde çıkarılan elmasları çeşitli illegal yollardan Londra merkezli dünya elmas ticareti şirketleri içerisinde en popüler ve en büyük şirketlerden biri olan Van De Kaap için binlerce masum Afrikalı insanların kanıyla bütünleşmiş kanlı elmasları, dünyaya toz pempe bakan ve elmasların kendilerine nasıl ve ne şekilde ulaştığından bihaber olan insan evlatlarına ve Van De Kaap şirketine ulaştırmak için para karşılığı elmas kaçakçılığı yapmaktadır.
Soloman Vandy, Sierra Leona ülkesinde karısı ve 3 çocuğuyla hayatın acımasızlığına karşı ayakta durmaya çalışan bir babadır. Bir Soloman Vandy'nin ikametgah ettiği yerleşim alanına kendilerine Devrimci Birleşik Çete'si adını verdikleri illegal grup tarafından düzenlenen baskında yakalanarak elmas çıkarılan kampa esir olarak götürülür. Kampta bir gün tavuk yumurtası büyüklüğünde temiz, saf bir pempe elmas bulmasıyla hayatının akışı o gün tamamen değişerek Sierra Leona karakol hapishanesinde Danny Archer'le tanışarak değişir.
Maddy Bowen, Amerkalı genç, alımlı, zek, hırslı ve mücadeleci bir gazetecidir. Gözü pek Maddy Bowen Afrika'nın sömürülen ve iç savaştan biharap olan Sierra Leona'da ki kanlı elmas ticaretini bütün dünya kamuoyununa sunarak Sierra Leona'da dönen kanlı elmas ticaretini engellemek amacıyla Sierra Leona'ya gitmiştir. Sierra Leona'da bu işin en büyük ayağı olan işin büyük bır kısmını yöneten Danny Archer'la bir şekilde bağlantı kurmayı başarır. Şansının yaver gitmesiyle Danny Archer'la bir pazarlık yapar ve Danny'den bazı bilgiler edinir. Lakin asıl bomba kanıtları Danny,Maddy'e hayatını feda ederek yapar.
Yüreği yangın yerine dönüşmüş acılı bir baba ve illegal işlere bulaşmış bir kaçakçının hayatlarının kesişmesini ve illegal işleri dünya vatandaşlarına servis eden gazeteci Maddy Bowen'ın harmanlanarak yazılmış bir hikayedir.

Keyifli seyirler diler Filmidi blogspot com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Dram, Gerilim, Macera
Filmin Yapımı : 2006 - ABD, Almanya
Filmin Süresi : 2 Saat 17 Dakika
Filmin Senaristi : Charles Leavitt, Charles Leavitt
Filmin Yönetmeni : Edward Zwick
Filmin IMDB Puanı : 8.0
Filmin Vizyon Tarihi : 02 Şubat 2007
Filmin Başrol Oyuncuları : Leonardo DiCaprio, Djimon Hounsou, Jennifer Connelly
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : Blood Diamond

0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.kadinlartr.com

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Copyright © 2014 filmfullizlenir
Blogger Templates