Home » » The Amazing Spider-Man 3 (2017) Türkçe Dublaj Altyazılı Full HD Film İzle

The Amazing Spider-Man 3 (2017) Türkçe Dublaj Altyazılı Full HD Film İzle


Türkçe Dublaj Full HD İzle 1080p UptoStream




Türkçe Altyazılı HD İzle 720p Ok.Ru






Filmin Konusu : Marven çizgi roman şirketinin uzun yıllar öncesinde yarattığı örümcek adam karakteri dünya çizgi film ve sinema filmlerinde izlenme rekorları ve hasılat rekorları kırmasıyla dünya çapında bilinen, tanınan, izlenen en popüler boxset film seri listesinin başlarında bulunan bir yapımdır. Daha önceki 3 adet "Örümcek Adam" adam boxset seri filminin ardından günümüz teknolojisinin nimetlerinden olan görsel efektler ve yansımaların yardımıyla yeniden çekilen "İnanılmaz Örümcek Adam 2" filmiyle 2014 senesinde örümcek adam severleriyle tekrardan sinemalarda "3D" yani 3 boyutlu ekran görüntüsüyle sinema severler üzerinde muhteşem bir haz etkisi bırakmıştır.
Richard Parker, genetik araştırmalarda önce konumda bulunan Oscorp şirketinde çalışmaktadır. Richard Parker çalışmaları sırasında şirketin başında bulunan Norman Osborn'nun çalışmların devamını getirebilmek için yarattığı ek bütçeden ötürü yabancı bir askeri örgütle araştırmaların neticeleri paylaşılarak bunun biyolojik silahlar yaratmak için kullanılacağını öğrenen Richard Parker, OScorp şirketindeki deney sonuçlarını barındıran dosyaların bir kısmını yok ederek kaçmaya çalışmasının ve kendi çalışmalarını gizledikten sonra karısıyla birlikte kaçarlarken kamuoyuna bir kazası süsü verilen bir olayla öldürülürler. Richard Parker kaçmadan önce oğlu Peter May ablasına bırakarak etmek zorunda kalmışlardır.
Aradan 8-10 sene geçtikten sonra Peter, Oscorp şirketine babasıyla birlikte çalışmış bir bilim adamıylagörüşmek için gittiğinde başına bir kaza gelir ve bunun sonucunda babasının yıllar önceki çalışmalarıve bu çalışmaların devamı olan kkobay bir örümcek tarafından ısırılmasıyla bir takım özel güçler edinir. Bu özel güçleri insanlara yardım amaçlı kullanarak insanları tehlikelerden kurtarak kullanmaktadır.
Serinin ikinci filminde Max Dillon, Oscorp şirketinde çalışan ve Oscorp adına New York City'nin bütün elektrik altyapısını dizaynlayıp tasarlayan adamdır. Lakin Max'in bir sorunu vardır ve bu sorun Max'in psikolojisini bozan tek etken insanlar tarafından değer görülmemesi ve var olan vücudunun aslında insanlar tarafından görünmez olmasıdır. Bir gün Oscorp şirketinde meydana gelen bir kaza sonucunda Max Dillon, elektrik adam olan ve kendine Elektrot adını verdiği bir mutant adama dönüşür. Max'in hayatınde bu tür değişimler meydana gelirken Oscorp şirketinin sahibi Norman Osborn hayata gözlerini yumarak bütün mirasını ve Oscorp şirketini tek oğlu Harry Osborn'a bırakmıştır. Haryy, babası Norman Osborn'nun çlmeden önce ailevi olarak genetik bir hatalıklara sahip olduklarını ve bunun sonucunda oğlu Harry'nin de kendisiyle aynı kaderi paylaşacağını lakin hayatta kalabilmek için yaptığı bütün araştırmaları oğlu Harry'e emanet ederken belki oğlu Harry'nin çalışmalarını daha ileri seviyelere götürerek genetik hastalıklarının tedavisini üreterek iyileşebilceği umudunu vererek yaşama gözlerini yummuştur.
Harry Osborn, babasından kalan araştırmaları incelerken babası ve Peter Parker'ın babası Richard Parker'la birlikte yürüttüğü çalışmaları ve bunun sonucunda ortaya çıkan dataları inceledikten sonra hayatını Örümcek Adam'ın kanına bağlı olduğunu görür. Harry bir an önce çocukluk arkadaşı Peter'la görüşerek kendisinden Örümcek Adam'la görüşmesini ya da aracı olarak görüştürülmek istemesinin amacını Peter'a açıklayarak Örümcek Adam'ın kanı geri kalan hayatında daha uzun süreli nefes alıp vermesinin tek yolunun Örümcek Adam'ın kanını kendi vücuduna enjekte etmekten geçtiğini söyler. Lakin hem Peter hem de Örümcek Adam kılığıyla Peter Parker, Harry Osborn'a bunun olamayacağını sebebinin kendi kanının Harry'i öldürme riskinin çok yüksek olmasıdır der. Bunun üzerine Harry Osborn, Elektro Max ve babasının askeri araştırmaları sonucunda ürettiği teknolojik silahları kullanarak Örümcek Adam'ın kanını almak için insanüstü girişler ve mücadeleyi bilim-kurgu, aksiyon, macera, fantastik ve grilimin harmanlanmasıyla mükemmel bir film ortaya çıkar.

Keyifli seyirler diler Filmidi blogspot com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Aile, Aksiyon, Fantastik, Macera
Filmin Yapımı : 2017 - ABD
Filmin Süresi : 2 Saat 14 Dakika
Filmin Senaristi : Stan Lee, Steve Ditko
Filmin Yönetmeni : Jon Watts
Filmin IMDB Puanı : 7.0
Filmin Vizyon Tarihi : 07 Temmuz 2017
Filmin Başrol Oyuncuları : Andrew Garfield, Emma Stone, Dane DeHaan, Jamie Foxx, Sally Field
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : The Amazing Spider-Man 3, İnanılmaz Örümcek Adam 3

0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.kadinlartr.com

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Copyright © 2014 filmfullizlenir
Blogger Templates