Home » » The Amazing Spider-Man 1 (2012) Türkçe Dublaj Altyazılı Full HD Tek Parça 720p Film İzle

The Amazing Spider-Man 1 (2012) Türkçe Dublaj Altyazılı Full HD Tek Parça 720p Film İzle



Türkçe Dublaj HD İzle 720p Ok.Ru




Türkçe Altyazılı İzle Nowvideo






Filmin Konusu : Marvel Entertainment A.Ş.'nin yaratıcısı olduğu "Örümcek Adam" çizgi roman kahramanı isim değişikliğine giderek adını "İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man)" alarak, 21. yüzyılın geliştirmiş olduğu en son teknolojik aletlerle 3D görüntü kalitesinde izleyicilerine keyif dolu anlar yaşatmak amacıyla tekrardan sinemalarda vizyona girmiştir.
İlk "Örümcek Adam" 3'lü boxset seri filmlerinin başrollerinde yer alan Peter Parker karakterini alan oyuncunun yerine Andrew Garfield ve Marry Jane Watson karaketerinin çıkarılmasıyla yerine Gwen Stacy'i canlandıran Emma Watson rol görevini üstlenmektedir.
Peter Parker, küçük bir çocukken ebeyvleri tarafından May Halasına bırakılarak terk edilmiş bir çocuktur. Peter Parker, Örümcek Adam olana kadar ve olduktan sonrasında da devam ettirdiği iki hayat gayesi bulunmaktadır. Bunlardan birincisi; anne ve babasının kim olduğunu ve ne tür işlerle meşguliyet gösterdiğini öğrenmek. İkinci hayat gayesi ise; aşık olduğu Gwen Stacy adındaki kızla bir ömür mutlu mesut bir birliktelik sürdürmek.
Lakin Peter Parker, Oscorp şirketinde devam edilen bir deney araştırma odasında bir kazaya kurban olduğu sırada deneyde kullanılan bir örümcek tarafından ısırılmasıyla insan üstü güçler edinir. İlk başta bu gücü kontrol etmekte çok zorlansada sonrasında kendi kişisel işlerine ve ihtiyaçlarına yönelik kullanmaya başlamasından ötürü bir takım sorunlarla boğuşmak zorunda kalır. Ben Amcası Peter'da ki değişimleri gözlemleyerek yiğenine "Büyük güçler yanında büyük sorumluluklar getirir." sözüyle Peter'ın gücünü kötüye kullanmasından doğan netice itibarında Ben Amcası kollarında ölürken bu sözü söyler. Sonrasında Peter, amcasının ölümüyle ve son sözlerinin arasındaki bağı kurarak kendisine bahşedilen gücü insanlık adına iyi niyette kullanmaya söz vererek iyilerin dostu kötülerin amansız düşmanı pozisyonuna geçerek New York City'de meydana gelen büyük küçük ayrımı yapmadığı suç ve suçluların üzerlerine giderek emniyet teşkilatına elinden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırken başından geçen ve başı gelen türlü belaları izleyeceksiniz.

Keyifli seyirler diler Filmidi blogspot com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Aksiyon, Fantastik, Macera
Filmin Yapımı : 2012 - ABD
Filmin Süresi : 2 Saat 16 Dakika
Filmin Senaristi : Stan Lee, Gary Ross, James Vanderbilt
Filmin Yönetmeni : Marc Webb
Filmin IMDB Puanı : 7.1
Filmin Vizyon Tarihi : 06 Temmuz 2012
Filmin Başrol Oyuncuları : Andrew Garfield, Emma Stone, Denis Leary,  ally Field, Martin Sheen
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : The Amazing Spider-Man [3D]

0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.kadinlartr.com

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

 
Copyright © 2014 filmfullizlenir
Blogger Templates